Overslaan naar content

Functioneel beheerder | HR-software | Amsterdam

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.700 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Bij Visma YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van HR & payroll. Dat doen wij door HR & payroll zaken gewoon goed te regelen voor onze klanten met onze eigen software en dienstverlening. Voor onze afdeling Projects, delivery & support zijn we op zoek naar een functioneel beheerder | HR-software die samen met ons het verschil gaat maken.


Dit ga je doen

Als functioneel beheerder help je aansprekende organisaties met de optimalisatie en het beheer van onze innovatieve HR-software. Erg belangrijk, want ons HR-platform kent dagelijks 1,7 miljoen gebruikers en onze payroll engine is goed voor een slordige 10 miljoen salarissen per maand. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • het monitoren, updaten en upgraden van onze software;

 • de implementatie en acceptatie van wijzigingen & releases;

 • het doorvoeren van wijzigingen, zodat workflows in software oplossingen en rapportages goed blijven verlopen;

 • het analyseren en oplossen van incidenten;

 • het uitvoeren van activiteiten op het gebied van user management, tabellen- en organisatiebeheer;

 • het doorvoeren van klantwensen in nauwe samenwerking met jouw collega’s van product consultancy.

Vereisten

Jij bent een functioneel applicatiebeheerder die op slimme en deskundige wijze klanten verder helpt bij de integratie van onze software. Wat klanten aan jou waarderen? Je komt altijd op een slimme, creatieve manier tot een oplossing en vindt dat nog leuk ook. Dit ben of heb je nog meer:

● hbo werk- en denkniveau;

● een aantal jaar ervaring als helpdeskmedewerker (2-lijn) of je bent een aantal jaar HR-professional geweest en hebt interesse in de technische kant van HR;

● een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

● het is fijn als je al ervaring hebt met Youforce, maar dit is geen vereiste.

Heb jij nog geen ervaring binnen het HR-vakgebied of juist nog geen ervaring binnen de technische kant van HR? Geen probleem, wij hebben alle kennis in huis en leren het je graag.

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor en jouw collega's in Amsterdam. De ene dag op kantoor en de andere dag vanuit huis via Google Meets. Het team kenmerkt zich door de open en informele sfeer. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je hier regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak.

Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen, bijvoorbeeld richting product consultant. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!


Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

 • een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team;

 • een mooi salaris tussen € 2.800,- en € 3.700,- per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring);

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Direct solliciteren en meer weten

Wil je onderdeel uitmaken van het getalenteerde team en druk je graag je stempel op het het succes van Visma l YouServe? Solliciteer dan direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 of via sterre.keesmaat@visma.com.

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.700 per maand
Projects, delivery & support
HR, IT / eHRM, Software, Youforce, Youserve

of

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.700 per maand
Projects, delivery & support
HR, IT / eHRM, Software, Youforce, Youserve

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.