Overslaan naar content

HR-Servicedesk medewerker | Amsterdam

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.000 per maandKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Van cao’s tot verlofregelingen en van HR-beleid tot salarissen. Waar anderen afhaken bij al die wetten en regels, leef jij er juist van op. Want niets is leuker dan tot op de bodem uitzoeken wat voor gevolgen een nieuwe cao heeft voor je verzuimbeleid, en welke verlofregeling geldt bij een ingewikkelde thuissituatie. Herken jij je hierin? Solliciteer dan nu als HR-support medewerker op onze HR-servicedesk in Amsterdam!

Als medewerker van de HR-servicedesk krijg je allerlei vragen rondom HR op je bord. Dat gebeurt via het ticketsysteem, telefoon en e-mail. Denk qua onderwerpen bijvoorbeeld aan HR-beleid, cao- en verlofregelingen, salarissen en onze systemen. Jij beantwoordt ze allemaal snel en deskundig, zodat klanten zich gehoord en serieus genomen voelen. Hun waardering is voor jou goud waard.


Werkte je al eerder bij een klantcontactcenter en vond je het vervelend om steeds dezelfde simpele vragen te beantwoorden? Wees gerust, dat gebeurt hier niet. Onze chatbots beantwoorden namelijk alle makkelijke vragen. Bij jou en je team belanden de vragen waarvoor je diep in systemen of wetgeving moet duiken, of het nu voor een groot commercieel bedrijf is of kleinere non-profit. Lekker uitdagend!

Vereisten

Een ingewikkelde belastingregel of een vakantie? Voor jou maakt het onderwerp niet uit, want je praat altijd even makkelijk met klanten en collega’s. Dat gaat je zelfs zo goed af dat de 20e klant van de dag zou zweren dat ze de eerste was. Omdat je altijd begripvol en enthousiast bent, waarderen zowel collega’s als klanten je enorm. Dit ben of heb je nog meer:


● Je hebt minimaal een mbo niveau 4-diploma, bijvoorbeeld HRM, PDL of iets in diezelfde richting

● Het is fijn als je ervaring hebt bij een klantcontactcenter of callcenter, maar dat hoeft niet per se

● Je wilt graag alles leren over HR via trainingen, of hebt hier al ervaring mee of een opleiding in gedaan

● Je hebt een dikke huid en blijft rustig als een klant alles supersnel wil of frustraties uit 

● Je schrikt niet van KPI’s en doet er alles aan om snelheid en kwaliteit perfect in balans te brengen

● Je wilt graag van alles verbeteren en doet dit op basis van je analytische skills en inzichten

● Je werkt graag in een fijn team waar je ervaringen met elkaar deelt, voor elkaar klaarstaat en gezellige borrels hebt


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:


 • Een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team
 • Een mooi salaris tussen €2.500 en €3.000 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring)
 • En nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden


Enthousiast? Solliciteer nu als HR-Servicedesk medewerker!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan jouw klanten de perfecte HR-service geven? Solliciteer dan nu als HR-Support medewerker in Amsterdam via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
Klantcontactcenter

of

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
Klantcontactcenter

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.