Overslaan naar content

HR- Support medewerker | Amsterdam

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.600 per maandHR & payroll services

Functieomschrijving

Wil jij op HR-gebied altijd het naadje van de kous weten en zorg je dat je de vraag achter de vraag kan beantwoorden? Vind je het leuk om de klanten te voorzien van advies, maar ook om administratieve taken uit te voeren? Lees dan snel verder!


Bij Visma YouServe zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker HR Support die ons team komt versterken. Als Medewerker HR Support speel je een cruciale rol in de ondersteuning van het HR- en filiaalmanagement van de klant. 

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen en procedures, waarbij je operationele ondersteuning biedt. Binnen het team werken we met 5 cao's, waarvan we allemaal voldoende kennis hebben om elkaars werkzaamheden over te nemen.


Dit zijn onder anderen je werkzaamheden:

 • Je zorgt voor een accurate personeelsadministratie en verwerkt medewerkersmutaties tijdig in het systeem;
 • Opstellen van communicatie voor de medewerkers van de klant op basis van aangeleverde informatie vanuit HR- of filiaalmanagement;
 • Je signaleert correct wijzigingen in cao en wet- en regelgeving en denkt met de klant mee hoe hiermee om te gaan;
 • Je voert controles en analyses uit over de urenadministratie van de klant, zodat onze salarisadministrateurs voor een juiste salarisuitbetaling kunnen zorgen;
 • Je denkt, praat en werkt mee in de diverse projecten die er, zowel intern als bij de klant, lopen.

Vereisten

Om binnen deze afdeling het verschil te kunnen maken voor onze klanten, is het handig als je het volgende bent of hebt:

 • Je praat gemakkelijk met klanten, maar ook met collega's, of het gaat nu over een ingewikkelde cao-regel of over het weekend;
 • Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven;
 • Ook in het Engels kom je er wel uit als dat nodig is;
 • Je denkt graag mee in het proces, zit vaak vol nieuwe ideeën en staat te popelen om ze door te voeren;
 • Je kunt nauwkeurig en zorgvuldig werken en hebt oog voor detail, om fouten te voorkomen;
 • Je kan op effectieve wijze je doelen en prioriteiten bepalen;
 • Je kunt zowel Sassenheim als Amsterdam goed bereiken.


Dit krijgt je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:


 • Een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team;
 • Een mooi startsalaris tussen €2.500 en €3.600 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring);
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • En nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als HR-Support medewerker in Amsterdam!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als HR-Support medewerker in Sassenheim en Amsterdam via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com . Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.600 per maand
HR & payroll services

of

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.600 per maand
HR & payroll services

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.