Overslaan naar content

Interim Salarisadministrateur | Amsterdam

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 3.150 - € 5.200 per maandInterim HR & payroll

Functieomschrijving

Je vindt het heerlijk om een kijkje in de keuken te krijgen bij allerlei verschillende bedrijven. Niet alleen de afwisseling en het vaak op pad zijn maken je blij, maar ook de verbeteringen in de loonadministratie die je doorvoert. Want elke opdrachtgever laat je beter achter dan toen je binnen kwam.


Leuke zzp-functie, denk je nu waarschijnlijk. Fout! Bij ons werk je namelijk voor verschillende opdrachtgevers mét de zekerheid van een vaste baan: de perfecte combinatie. Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu als interim salarisadministrateur!


Bij de ene opdrachtgever vervang je tijdelijk een salarisadministrateur die met verlof is, bij de andere is de administratie niet op orde en is het aan jou om alles weer op orde te krijgen. En zo zijn er nog veel meer soorten opdrachten. Je bent steeds een paar maanden op dezelfde plek aan het werk om daarna weer bij een nieuw bedrijf te belanden.


Loopt je opdracht bijna af? Dan check je in ons programma of er alweer een leuke nieuwe uitdaging klaarstaat. Je bepaalt dus helemaal zelf wat voor werk je doet. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van nieuwe cao’s of wet- en regelgeving uitpluizen en alle salarissen tot op het laatste cijfer achter de komma kloppend maken. Dit doe je nog meer:


 • Je bepaalt samen met je opdrachtgever een doel en evalueert tussentijds hoe het ervoor staat

 • Je stelt de loonadministratie op voor je opdrachtgever

 • Je houdt alles goed bij door informatie over je opdrachtgever te verzamelen, controleren, verwerken en archiveren

 • Je verwerkt mutaties, zoals veranderingen in loon of persoonsgegevens

 • Je blijft op de hoogte van aanpassingen van belastingen, wetten en regels rondom salarisadministratie

 • Je bereidt je op tijd voor en betaalt de salarissen van je opdrachtgever uit

Vereisten

Als je proactief, nauwkeurig en analytisch opzoekt in het woordenboek, kom jij tevoorschijn. Je overtreft namelijk altijd de verwachtingen van opdrachtgevers. Verder zijn jouw advies-skills en passie voor de salarisadministratie om jaloers op te zijn. En dan praat je ook nog eens makkelijk met klanten en collega’s, terwijl je je moeiteloos en flexibel aanpast aan elke nieuwe omgeving. Dit ben of heb je nog meer:


 • Je denkt en werkt als een hbo’er en wilt graag minstens 32 uur per week aan het werk

 • Je hebt het PDL-diploma en het liefst ook een VPS-diploma

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de salarisadministratie

 • Je blijft jezelf ontwikkelen door interne en externe trainingen te volgen

 • Je stuurt bij waar nodig om je doel te behalen

 • Je vindt het geen probleem om te reizen binnen Nederland

 • Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

 • Een superleuke en afwisselende baan van 32 tot 40 uur per week 
 • Een mooi salaris tussen €3.150 en €5.200 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring)
 • Een laptop, mobiele telefoon en een goede mobiliteitsregeling
 • En nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden


Enthousiast? Solliciteer nu als interim salarisadministrateur in Amsterdam!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan bij verschillende bedrijven de loonadministratie tot in de puntjes regelen? Solliciteer dan nu als interim salarisadministrateur via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Emine via 06 -1784 2028 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 3.150 - € 5.200 per maand
Interim HR & payroll
Interim, Junior, Medior, Payroll, Senior

of

Hybride
 • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 3.150 - € 5.200 per maand
Interim HR & payroll
Interim, Junior, Medior, Payroll, Senior

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.