Overslaan naar content

Payroll tester | Amersfoort

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.200 per maandProduct development

Functieomschrijving

Van het testen van complexe functionaliteiten tot het doorgronden van de kleinste details in onze payroll software. Waar anderen mogelijk vastlopen in de technische aspecten en testprocedures, kom jij echt tot je recht. Want jij zorgt er met veel plezier voor dat onze software voldoet aan alle vereisten en specificaties.

Wat je gaat doen

Als payroll tester werk je continu aan het vaststellen en verbeteren van de kwaliteit van onze payroll software. Erg belangrijk, want ons systeem verwerkt maandelijks een slordige 1.2 miljard salarisbetalingen. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring binnen de salarisadministratie (of op een andere financiële positie) begrijp je precies wat onze klanten nodig hebben. Zo zorg je ervoor dat onze klanten graag blijven werken met onze software. Je wordt onderdeel van ons product development team, waar je samen bouwt aan een mooi en bruikbaar eindproduct. Er wordt gewerkt via de SCRUM-methodiek, in sprints van twee weken. Een greep uit je takenpakket:

 • uitvoeren van functionele tests op onze payroll software;

 • controleren of de software voldoet aan de vastgestelde acceptatie criteria en specificaties;

 • identificeren van eventuele bugs of problemen;

 • documenteren van testresultaten en bevindingen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig

Wat jou echt succesvol maakt in deze rol? Jij bent van nature nauwkeurig en streeft altijd naar het leveren van producten van topkwaliteit.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega met ruime kennis van payrolling óf een achtergrond in accountancy, maar alleen indien je die ervaring aanvult met IT-affiniteit. Verder:

 • heb je een analytisch denkvermogen en oog voor detail;

 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

 • gedij je in een omgeving waar samenwerking centraal staat.

 • ben je proactief, nauwkeurig en cijfermatig sterk;

 • als je al ervaring hebt met geautomatiseerd testen, dan is dat mooi meegenomen.

Wat je mag verwachten

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor en jouw collega's in Amersfoort. We werken hybride maar proberen minimaal twee dagen per week als team op kantoor te zijn.

Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!

Wat je verder mag verwachten:

 • een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 3.500,- en 4.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • Scrol omlaag om meer te lezen over de voordelen bij Visma YouServe.

Enthousiast? Solliciteer nu als payroll tester bij Visma YouServe in Amersfoort!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als payroll tester in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Sterre Verboom-Keesmaat. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Sterre via 06-83498133 of sterre.keesmaat@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.200 per maand
Product development

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.200 per maand
Product development

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.