Overslaan naar content

Product owner | payroll | Amersfoort

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maandProduct development

Functieomschrijving

Evoluerende fiscale regelgeving? Nieuwe Cao-afspraken? De verandering naar een flexibeler en individueler pensioenstelsel? Onze payroll engine dient continu met de juiste informatie, algoritmen en koppelingen te worden gevoed. Waarbij er geen foutmarge bestaat, want onder de streep moeten correcte salaris-, pensioen- en uitkeringsberekeningen verschijnen. Kun jij loontechnische ontwikkelingen – van veranderende klantwensen tot nieuwe wetgeving – snel signaleren en, samen met alle stakeholders, naar softwarematige innovaties en optimalisaties vertalen? Dan ben jij de juiste Product Owner Payroll voor ons bij Visma | YouServe.


Wat je gaat doen?

Als Product Owner Payroll ben je niet alleen bekend met alle mogelijkheden binnen onze payroll software maar ben je ook de verbindingsspeler die klantwensen, markttrends en veranderende wet- en regelgeving signaleert en doorvertaalt naar een ontwikkel-roadmap en de bijbehorende product backlog. Dit doe je samen met een team van software engineers, analisten en testers in de vorm van tools, functionaliteiten, rekenmodules en koppelingen die aantoonbare klantwaarde toevoegen. Het is belangrijk dat je de juiste keuzes maakt en prioriteiten stelt en dit ook weet uit te leggen. Je onderhoudt intensief contact met zowel interne als externe stakeholders. Denk aan gebruikersgroepen, koepelorganisaties, pensioenfondsen en werkgeversorganisaties.
Je bent de schakel tussen de klant en het team en vertaalt klantwensen naar haalbare oplossingen. Je bewaakt de klanttevredenheid, veiligheid en betrouwbaarheid van onze payroll software. Je bewaart het overzicht en je helpt jouw team met het stellen van de juiste prioriteiten. Je bewaakt de voortgang van de verschillende ontwikkelingen en houdt de stakeholders hiervan actief op de hoogte.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig

Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon met passie voor en actuele kennis van het payroll domein inclusief alle wet- en regelgeving die hier bij hoort. Een achtergrond in accountancy of (corporate) salarisverwerking kan mooi aansluiten, maar alleen indien je die ervaring aanvult met aantoonbare IT-affiniteit. Je hebt immers genoeg hardcore IT-kennis nodig om software developers te begrijpen en te kunnen uitdagen.Bovendien is het belangrijk dat je het leuk vindt om continue met externe stakeholders te overleggen en dat je niet nerveus wordt als je een presentatie voor een groep positief/kritische toehoorders moet verzorgen.


Ook fijn is het wanneer je het volgende meebrengt:

 • Ervaring met Payroll systemen;
 • VPS is een must. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om die via ons te behalen;
 • Als je bekend bent met Scrum/Agile ontwikkelprocessen is dat een groot pre;
 • Je staat er altijd, zowel voor je team als voor de klanten die zij bedienen;
 • Sterk in prioriteren, waarbij je het creëren van klantwaarde als maatstaf beschouwt;
 • Ervaring met het opstellen/beoordelen van user stories is welkom.


Wat je mag verwachten

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor en jouw collega's in Amersfoort. We werken hybride maar proberen minimaal twee dagen per week als team op kantoor te zijn.

Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!

Wat je verder mag verwachten:

 • een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • Scrol omlaag om meer te lezen over de voordelen bij Visma YouServe.


Enthousiast? Solliciteer nu als Product owner payroll in Amersfoort!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als Product owner Payroll in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Sterre Verboom-Keesmaat. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Sterre via 06-83498133 of sterre.keesmaat@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Product development
IT / eHRM, Payroll, Software, YouPay, Youforce

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Product development
IT / eHRM, Payroll, Software, YouPay, Youforce

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.