Overslaan naar content

Teammanager HR & Payroll services

Op locatie, Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.700 per maandHR & payroll services

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de HR- & payroll software en dienstverlening van Visma YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als teammanager HR & payroll services speel jij hierbij een belangrijke rol.


Als teammanager HR & Payroll services ben je verantwoordelijk voor de payroll dienstverlening van onze klanten. Je coacht 20-30 payroll-professionals die ervoor zorgen dat medewerkers van onze klanten op tijd en correct hun salaris ontvangen. Daarbij is het aan jou om jouw teamleden in hun kracht te zetten, zodat zij hun werk goed kunnen doen en de afgesproken SLA's weten te behalen. Maar veel liever overtref je de gewekte verwachtingen. Bijvoorbeeld door bestaande processen en ways of working aan je positief/kritische blik te onderwerpen en slimmer/leuker/efficiënter te maken. Zowel vanuit medewerkersperspectief (hoe meer werkplezier, hoe beter de dienstverlening) als vanuit klantperspectief.  Als het beter kan, wil je dat het beter wordt. En dat is iets waar je jouw hele team enthousiast voor krijgt.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Klantgevoel, procesmatig inzicht en je moet vooral stevig in je schoenen staan. Een aangeboren verbeter drive en daadkracht. Het talent om de meest uiteenlopende teamleden mee te krijgen maar ook omschakelen naar het contact met klanten moet voor jou geen probleem zijn. Actuele kennis van operationeel management en lean methodiek is een must, want het vakgebied verandert snel en je moet niet ‘mee’, maar juist het voortouw nemen. Ook op automatiseringsgebied. Als teammanager ben je het type dat ambitieuze stippen op de horizon zet, maar het team zelf de beste route laat uitstippelen. Je gaat dus niet voor persoonlijk succes, maar voor teamprestaties.

 

Als teammanager salarisadministratie heb jij verder:

 • Hbo-achtergrond; met 3-5 jaar bewezen leidinggevend talent;
 • Ervaring met salarisverwerking, bij voorkeur voor een klant is een pré;
 • Resultaatgericht; maar met oog voor de mens;
 • Ervaring in Operationeel Management en Lean methodiek is een pré;
 • KPI-gedreven en dus in staat om op concrete doelstellingen te sturen;
 • Enthousiast en overtuigend adviseur;
 • Ervaring in het managen van relaties.


Wat je ziet en wat je krijgt

Je gaat een divers, gezellig en klantgericht team in Amersfoort en Amsterdam coachen en aansturen. Wat je verder mag verwachten:

 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen de 4.000 en 5.700 euro;
 • Een interessante mobiliteitsregeling;
 • 28 vakantiedagen;
 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken in Amsterdam of Amersfoort.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden onder aan deze pagina.


Direct solliciteren en meer weten

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan je team managen en de salarissen van je klanten tot in de puntjes regelen? Solliciteer dan nu als senior salarisadministrateur in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Op locatie, Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.700 per maand
HR & payroll services

of

Op locatie, Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.700 per maand
HR & payroll services

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.