Overslaan naar content"Je levert dagelijks concrete toegevoegde waarde, in welke functie je ook bij ons werkt"

Jette Sagel, manager projects, delivery & support, vertelt over haar afdeling en op welke manier zij het verschil voor onze klanten maken.

Van succesvolle implementatie, naar goede onboarding tot continue optimalisatie

Met in totaal zo’n 85 collega’s verdeeld over zes teams is onze afdeling projects, delivery & support verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van software en services bij klanten van Visma YouServe. We onboarden nieuwe klanten naar onze systemen en optimaliseren de dienstverlening op het vlak van de hr- en payroll administratie bij bestaande klanten. Dan gaat het om het inrichten van systemen en van de volledige dienstverlening eromheen. We werken voor heel veel verschillende klanten. Grote en kleine organisaties, profit en non-profit. Daar is onze organisatiestructuur grotendeels op ingericht. 

Welke functies zijn er binnen jouw afdeling en wat doen zij?

Onze projectmanagers begeleiden de implementaties bij klanten van a tot z. De product consultants richten de software en producten in en bouwen daarnaast ook dashboards en rapportages. Verder zorgen onze applicatiebeheerders ervoor dat het applicatielandschap bij klanten die hun hr- en/of payroll administratie aan Visma YouServe hebben uitbesteed altijd goed werkt. Ze ondersteunen de klant bij grote wijzigingen en als er problemen zijn lossen wij die op. Daarnaast passen zij ook de software aan op nieuwe functionaliteiten en op de veranderende behoefte bij klanten. We onderhouden als afdeling heel intensief contact met onze klanten. Daarbij adviseren we proactief over benodigde aanpassingen of nieuwe mogelijkheden voor de software en services. Maar we schakelen ook snel als klanten zelf met verzoeken voor changes in hun systemen komen. 

Op welke manier maakt jouw afdeling het verschil voor de klant?

Ons werk heeft directe impact op de organisatie van onze klanten en we leveren de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen efficiënt in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende hr- en salarisadministratie. Als expert binnen onze afdeling, in welke functie dan ook, draag je hieraan op jouw manier een belangrijk steentje bij. De goede relatie die we met klanten hebben geeft je bovendien veel ruimte om vanuit je kennis en ervaring de klant te adviseren. Dit stimuleren we ook als afdeling en dat zie je terug in onze cultuur en in de manier van werken.

Hoe zou je de cultuur binnen de afdeling beschrijven?

Onze mensen zijn zeer klantgericht, investeren doorlopend in de relatie met klanten en willen in alles het beste doen voor de klant. Door op een leuke manier met elkaar samen te werken en elkaar te helpen om steeds beter te worden in wat we doen, behalen we als één team mooie resultaten voor onze klanten. Daar zijn we trots op!

We gaan op een open en informele manier met elkaar om en lossen eventuele problemen bij klanten samen op. Eigenaarschap en initiatief nemen in je werk vinden we erg belangrijk. Onze mensen ervaren de vrijheid om naar eigen inzicht het juiste te kunnen doen voor de klant. Hiervoor bieden we iedereen ook alle mogelijkheden en ondersteuning. Goede samenwerking met collega’s binnen de afdeling, maar ook breder in onze organisatie, is daarvoor in onze ogen cruciaal. 

Waarom werken bij de afdeling projects, delivery & support?

De combinatie van procesoptimalisatie, de klant adviseren én het praktisch inrichten van onze software voor klanten maakt werken bij onze afdeling bijzonder en erg leuk. In deze combinatie zit ook het onderscheidende vermogen van Visma YouServe in de markt voor de hr- en payroll administratie. Als expert bij projects, delivery & support ben je intensief betrokken bij het vormgeven van dienstverlening die wezenlijk is voor klanten en hun medewerkers. Daarvoor krijg je ook veel waardering van de klant. 

Kort gezegd zijn we een erg leuke afdeling waar je het verschil maakt voor klanten en de ruimte en mogelijkheden krijgt om alles uit je talenten te halen. 

Word jij Jette's nieuwe collega?